Info

JD Så langt tilbage jeg kan huske, har jeg altid tegnet og malet. Jeg har tegnet og malet i næsten alle stilarter, lige fra akvarel, blyantportræt til abstrakt, hvilket mine værker også afspejler. Det, der altid har drevet mig, er at skabe noget nyt, hvor idéer, fantasi og kreativitet får frit spil.

Det at starte med noget, som er helt hvidt, og som langsomt tager form til et færdigt værk, er en fantastisk proces, som har givet mig mange søvnløse nætter. Som de fleste af mine plakater også afspejler, så interesserer jeg mig for menneskeheden og dens forskelligheder.

Jeg tegner figurer og personer, som gennem min opvækst har sat sig fast i mine minder, eller som blot har facineret mig. Der kan også være en kunstnerisk interesse i at lave et værk.

Ovenstående gør, at jeg i dag lever af at designe og være kreativ.
Jeg er født i 1974 og bosat i Roskilde.

Kreative hilsner fra

Jan Damslev