Vilkår

Generelt

Virksomhedsoplysninger:
Damslev
Hersegade 5, 2tv
4000 Roskilde

Tlf: 29 91 57 54
CVR-nr.: 40281754

Mine vilkår gælder for kunder, der køber plakater via damslev.dk. Ved køb indgås en aftale mellem dig som kunde og damslev.dk

Køb og bestilling

For at foretage et køb på vores hjemmeside skal du som kunde acceptere vores vilkår og betingelser. Ved at godkende vores vilkår og betingelser accepterer du disse fuldt ud, og du bekræfter, at du har læst al information og samtykker til vores privatlivspolitik og cookies i henhold til Damslevs rutiner.

Efter gennemførsel af et køb sendes der en ordrebekræftelse pr. email. Ordrebekræftelsen sendes til den adresse, som kunden har angivet ved ordreafgivelsen. Ordrebekræftelsen bør gemmes, hvis du senere skal tage kontakt til Damslev.dk senere.

Alle priser på hjemmesiden er inkl. moms og ses i danske kroner.

Damslev tager forbehold for prisændringer, udsolgte varer og eventuelle faktuelle fejl, der kan forekomme på vores hjemmeside. Faktiske fejl omfatter eksempelvis, men ikke udelukkende, eventuelle prisfejl og unøjagtige produktbeskrivelser.  Når du afgiver en ordre, sender vi en bekræftelse til dig via e-mail. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at ændre noget, så kontakt os via e-mail eller telefon. Du kan finde alle kontaktoplysninger på vores hjemmeside.

Kundeoplysninger

Ved gennemførelsen af et køb på Damslev er du som kunde ansvarlig for, at alle oplysninger er fuldstændige og korrekte. Du vil på købstidspunktet bliver bedt om at afgive personlige oplysninger. Disse personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Damslevs privatlivspolitik.

Fragtomkostninger og levering

Vi tilbyder gratis forsendelse i Danmark. Forsendelsen sker med GLS til din privat adresse.

Leveringstid

Varer vil normalt blive leveret inden for 6 arbejdsdage.

Leveringsadresse

Vi leverer normalt til den registrerede adresse, men ønsker du en anden leveringsadresse, kan du give oplysninger i meddelelses feltet, når du placerer ordren. Alternativt kontakte vores kundeservice via e-mail eller telefon. Damslev  forbeholder sig retten til at nægte levering til en anden adresse end den allerede registrerede adresse.

Transportansvar

Damslev er ansvarlig for beskadigede varer eller skader, der opstår under transporten frem til kundens adresse. Som kunde er du ansvarlig for varerne under en eventuel returnering. Hvis du oplever transport-skader, så dokumenter det venligst med billeder som sendes til os via mail.

Betaling

Damslev.dk tilbyder kort betaling. Som udbyder benytter vi Stribe, som sørger for sikker og krypteret betaling. Vi kan aldrig trække flere penge end det beløb du har købt for.

Bankkort eller kreditkort

Hvis du har et VISA eller MasterCard, kan du nemt betale for dine varer via hjemmesiden. Du skal indtaste kortnummer, udløbsdato og CVC-kode. CVC er de sidste tre cifre på bagsiden af kortet. Pengene trækkes fra din konto, når ordren bliver afsendt.

Garanti

Vi sælger alle varer med 2 års garanti og 3 års reklamationsret ifølge forbrugerloven (læs mere på www.forbrug.dk). Vores garanti dækker kun origiale trykningsfejl og således ikke fejl, der opstår på grund af uforsvarlig placering eller brug af varen, herunder ændringer i udseende eller funktion, ombygninger eller andre ændringer. Ordrebekræftelsen fungerer som dokumentation for garantien.

Fortrydelsesret og åbent køb

Ved køb af varer på damslev.dk tilbydes du altid 30 dages fortrydelsesret i overensstemmelse med den gældende forbrugerlovgivning. Dette indebærer, at du som kunde har ret til at annullere dit køb ved at underrette os senest 30 dage, efter du har modtaget de bestilte varer (fortrydelsesfristen). Retten til at annullere et køb, gælder ikke for varer, der er fremstillet efter kundens specifikationer, eller som på nogen måde er præget ifølge kundens anvisninger. Tilbagebetalingen sker inden for 30 dage (fra ordren er blevet annulleret). Ønsker du som kunde at fortryde dit køb, skal dette meddeles klart og tydeligt til Damslev.dk inden fristen. Du skal oplyse navn, adresse, ordrenummer samt anden relevant information.

Retur

Hvis du fortryder dit køb inden for 30 dage, kan du returnere dine varer. Vores krav vedr. returnerede varer skal imidlertid overholdes. Når vi har modtaget en anmodning om returnering af vare, vil vi kontakte dig, så vi sammen kan aftale hvordan vi kommer videre. Kunden/du står for fragtomkostningerne ved returnering af varen, som kunde er du ansvarlig for selve afhentningen og skal derfor sørge for, at varen er pakket forsvarligt ind I emballage (Gerne den originale), og at varen er i god stand.

Tilbagebetalingen sker senest inden for 30 dage. Dette regnes ud fra tidspunktet, hvor returvaren er blevet sendt tilbage af kunden. damslev.dk har ret til at tilbageholde beløbet, indtil produktet er nået frem til os. Når varerne er nået frem til Damslev.dk, tilbagebetaler vi købesummen for varen, exkl fragtomkostninger, og med undtagelse af en eventuel værdiforringelse, jf. ovennævnte beskrivelse.

Reklamation

Når du handler på Damslev.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninge. Du anmelder reklamation via mail. Beskriv fejlen eller skaden så detaljeret som muligt og vedhæft billeder af skaden, så vi kan vurdere din sag grundigt. Vi vil derefter kontakte dig, så snart vi kan, vedr. kompensation eller returnering. Tilbagebetalingen vil ske senest 30 dage efter, at sagen er blevet løst. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Kunden har 3 års garanti på produkter, der er købt i overensstemmelse med den gældende lovgivning.

Damslev forbeholder sig retten til at afvise en reklamation, hvis det viser sig, at produktet ikke er defekt i overensstemmelse med den gældende lovgivning. Vi følger altid de offentlige klagenævns retningslinjer (http://www.forbrug.dk/).

Kundeoplysninger

De oplysninger, du giver til os, vil ikke blive videregivet eller solgt på nogen måde eller i nogen form. Vi anvender udelukkende oplysningerne til at behandle din ordre. Din e-mailadresse anvendes, når vi fremsender ordrebekræftelsen til dig, og hvis vi har brug for at kontakte dig. Når du som kunde gør brug af en specifik betalingsmetode, vil dine personlige oplysninger blive delt med den virksomhed, der leverer denne betalingsløsning. Vi samarbejder kun med anerkendte leverandører. For yderligere oplysninger om behandling af personoplysninger henviser vi til vores persondatapolitik.

Force majeure

Damslev kan ikke holdes ansvarlig for overtrædelser af de generelle vilkår, hvis denne overtrædelse skyldes omstændigheder, der er uden for vores kontrol. Dette omfatter, men er ikke begrænset til: Eksplosioner, brand, lynnedslag, hårdt vejr, krig, oversvømmelse samt arbejdskonflikter.